Gestructureerde financiering

Hilbert biedt wereldwijde financieringsoplossingen, dankzij markttoegang zijn we aanwezig in de financiële centra van Parijs en Londen met een sterke pan-Europese dekking.

We hebben specifieke expertise ontwikkeld in complexe transacties: bedrijfs- of gestructureerde financiering van activa en aandelen, schuldinkoop, we hebben toegang tot een breed scala aan financieringsinstrumenten: securitisatie, CMBS, B-notes …

We ondersteunen onze klanten bij het dekken van hun terugkerende cashbehoeften (cashmanagement, internationale handelsfinanciering, valutawissel).

Actuariële en onafhankelijke waardering

Onze actuarissen en financiële ingenieurs bieden operationele ondersteuning en bieden een aanpak die is aangepast aan uw behoeften en die transparantie en kennisoverdracht bevordert. Wij ondersteunen u bij de ontwikkeling van financiële strategieën met vooraf gedefinieerde rendementen en risico’s.

In Actuarial Consulting & Independent Valuation werkt Hilbert IS dus samen met institutionele beleggers aan financiële actuariële. Onze financiële expertise stelt ons in staat onze klanten te ondersteunen bij het ontwerp en de ontwikkeling van hun modellen, de productie van onafhankelijke waarderingsrapporten, risicokwantificering en activa / passiva-onderzoeken.

Uitvoering van orderplaatsing

Wij bieden onze klanten directe hulp bij hun handelsactiviteiten.

Wij bieden onze klanten directe toegang tot markten. Telefonisch of per e-mail informeren wij onze klanten rechtstreeks vanuit onze handelsruimte over de marktsituatie.

Toegewijd beheer

Samen stellen we een gepersonaliseerd en gedetailleerd profiel op. Dit beleggingsprofiel houdt rekening met alle specifieke informatie die u mogelijk hebt met betrekking tot beleggingen: uw rendementsdoelstelling, uw risicobereidheid, uw beleggingstijdhorizon, uw financiële behoeften en verplichtingen, ook uw fiscale aspecten als uw persoonlijke voorkeuren, zoals ethiek, het milieu en sociale verantwoordelijkheid.

Zodra dit kader goed is gedefinieerd, implementeren we een specifieke investeringsstrategie die we effectief beheren door uw behoeften en belangen centraal te stellen in de strategie.

Oplossingen op maat

Gestructureerde producten op maat

Aangepaste discretionaire service

Contact

  • 01 82 83 00 47
  • contact@hilbert-is.com
  • 2 rue Turgot
    75009 Paris

Laat u herinneren door een partner